Schouwen

Een sierschouw zorgt ervoor dat uw openhaard een echte blikvanger wordt in uw interieur, zelfs wanneer die niet brand. Sierschouwen zijn er in verschillende stijlen en materialen. We werken ondermeer met de exclusieve sierschouwen van het merk Gijsen, Kal-fire en Faber. Zo is er altijd wel een combinatie van haard of kachel en schouw te vinden die bij uw bestaande of voorgenomen interieur past.

Wat betreft de stijlen heeft u vele mogelijkheden. Zo zijn er moderne schouwen maar ook nostalgische modellen. Daarnaast is elke sierschouw leverbaar in 30 soorten natuursteen. Iedere schouw is uniek. De kleur en de structuur van de natuursteen zijn bij elke schouw verschillend. Een natuurstenen schouw is een stukje puur natuur in uw huis.

De sierschouwen zijn in standaard afmetingen leverbaar, die passen bij de merken van de haarden die wij voeren of speciaal voor u op maat worden gemaakt. Plateaus kunnen ook in verschillende soorten natuursteen voor u op maat gemaakt worden bijvoorbeeld rond een bestaande openhaard. Ook in nieuwe situaties worden plateaus toegepast. Voor het bekijken van de gerealiseerde projecten nodigen wij u uit in onze showroom waar u onze fotoboeken kunt inzien.