Schoorsteenvegen

“Elk jaar krijg ik een seintje zodat ik het niet kan vergeten. Ik kan zelf  online een afspraak plannen. Ideaal!”

Als u een haard of kachel bij ons heeft aangeschaft, nemen we u automatisch op in ons uitgebreide service en onderhoudsprogramma. U ontvangt jaarlijks een bericht / herinnering.

Schoorsteenvegen doen we voor iedereen, we reinigen dan uw kanaal, dit betreft het schoonmaken van het kanaal met kunststof borstel, we vegen van onderaf. Indien nodig gaan we het dak op, maar let op, we werken binnen de arbo regels, het moet wel veilig.

We werken in regio’s door heel Friesland, van maart tot oktober, dus wees er op tijd bij. Nadat u bericht heeft ontvangen, kunt u online zelf een afspraak plannen binnen de beschikbare data.

Bij een online reservering binnen de beschikbare data en routing geldt het speciale tarief van:

€ 55,00 voorrijkosten incl. tot 30 min arbeid.
Mochten de werkzaamheden langer duren, bijvoorbeeld doordat er een nest in het kanaal zit. Dan komt er na de eerste 30 minuten, € 10,00 arbeidsloon per 10 minuten bij.

Genoemde bedragen zijn incl. B.T.W. Deze kosten kunt u bij onze monteur contant of per pin voldoen.

Klik hier om online een afspraak te plannen. U heeft uw herinneringsnummer en postcode nodig om in te loggen.

Bent u nog geen klant, maar wilt u graag gebruik maken van ons schoorsteenveeg programma, geef u dan hieronder op. We nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken. We werken in regio's. We vegen niet in de maanden november en december. (Dan zitten onze monteurs in ander werk).