Ruegg Premium line / Odeon

Dankzij innovatieve techniek en een eigentijds design zijn onze kwalitatief hoogwaardige inbouwhaarden het middelpunt in vele stijlvolle woonruimtes.

Ook de nieuwste telg uit de Rüegg familie garandeert een geraffineerde techniek, een hoogwaardige afwerking, een zeer zuivere verbranding en de befaamde Zwitserse kwaliteit.
De nieuwe haard ODEON staat garant voor een ongelooflijk vuurgenot. Zijn ronde ruit biedt een uniek en vrij zicht op het vlammenspel van 270°! De ODEON is een ideaal toestel als u van harmonische vormen houdt daarenboven zet hij architecturale accenten.
ODEON vindt zijn voorkeursplaats in de woonkamer of in een open, hoge ruimte. Als wand- of als hoekopstelling voldoet hij aan alle esthetische eisen. en biedt u vuurgenot puur!

Net zoals zijn strakke broer de CUBEO biedt ODEON een prachtig ongeremd zicht op het knetterende vuur. De perfecte combinatie van warmte, geborgenheid, veiligheid en onafhankelijkheid. Nog nooit hebt u zichzelf beter gevoeld. ODEON – eenvoudig rondom geslaagd!