Ruegg Premium line / Cubeo

Met CUBEO heeft Rüegg het vuur in de woonruimte opnieuw uitgevonden. Dankzij een geraffineerde techniek, een uitmuntende afwerking, een zeer zuivere verbrandingstechnologie en de hoogwaardige Zwitserse kwaliteit zal u van het vuur kunnen genieten… zoals nooit voordien. Deze eigenschappen staan synoniem voor een product uit de Rüegg Premium-Line, waartoe het behoort.

Het unieke aan de CUBEO is echter zijn volledig nieuw design. Het 4-zijdige glas opent ongekende perspectieven en een adembenemend zicht op het levendige vlammenspel. Een vrije inkijk van bijna 360° op het vuur moet je gewoon gezien hebben.

Naast het feit een spectaculaire haard te zijn opent CUBEO voor de vormgevers en interieurarchitecten geheel nieuwe en ongekende integratiemogelijkheden. Als zelfbewuste solitaire haard of als kamerscheider zal CUBEO een aandachtspunt zijn in een moderne hedendaagse woning zowel als in een iets klassiekere luxe omgeving. Hij benadrukt contrasten en speelt met licht en vormen.

Net omwille hiervan is het niet verwonderlijk dat CUBEO in heel Europa design- en modelbescherming geniet, uitgerust met een gebrevetteerde technologie vormt het werkelijk een enig object ontworpen voor uw individueel genoegen